“سلامتی، ایمنی و محیط زیست (HSE)”

با نگاهی گذرا بر عملکرد بخش­ های مختلف علمی و صنعتی این واقعیت آشکار و انکار ناپذیر روشن می ­شود که آگاهی و شناخت خطرات و راه­ های مقابله با آن­ ها مهم و ضروری است. حذف بسیاری از حوادث و آثار زیان بار بر افراد و محیط زیست از جمله اهداف مهم و حیاتی سیستم یکپارچه مدیریت بهداشت،ایمنی ومحیط زیست (HSE) بالاخص در دانشگاه ­ها می­ باشد.

کارگاه دو روزه تشکیل شده در تاریخ سی ­ام و سی و یکم مرداد ماه سال جاری، خطرات آزمایشگاهی به طور کامل شناسایی ، ارزیابی و کنترل شده و همچنین راه ­های مقابله و یا کاهش خطر بیان شد.

این کارگاه که به همت آزمایشگاه مرکزی، دکتر بی ­پروا رییس آزمایشگاه مرکزی و همکاری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری دایر شد، علاوه بر موارد ذکر شده، دوره چند ساعته­ ی مقابله با حریق و روش ­های اطفا حریق را نیز در برنامه داشت.