خرید، نصب و آموزش دستگاه اکسی تست (OxiTest)
سیستم اندازه گیری پایداری اکسایشی روغن جهت بررسی کیفی روغن ها و چربی های خوراکی:
دستگاه اکسی تست مدل VELP ایتالیا برای ایجاد اکسایش در نمونه، روغن به طور همزمان در معرض دماهای بالا و جریانی از هوا قرار می گیرد (روش اکسیژن فعال، ۹۸ تا ۱۰۰ درجه سانتی گراد) که در صورت پایدار نبودن روغن در این دماها، محصولات اولیه و ثانویه اکسایشی نظیر آلدئید، پراکسید و مشتقات کتونی تولید می نماید که موجب طعم و بوی نامطلوب در روغن و همچنین تسریع بیماری تصلب شرایین می گردند.
پایداری اکسایشی را می توان مقاومت روغن ها و چربی ها تحت شرایط تعریف شده و فساد ناشی از آن که باعث تولید طعم و بوی نامطلوب می شود تعریف کرد. به عبارت دیگر، پایداری اکسایشی عبارت از مدت زمان لازم برای رسیدن به نقطه ای است که در آن یکی از کمیت های اکسایشی مانند عدد پراکسید یا عدد کربونیل پس از طی نمودن روند افزایشی خود، به طور ناگهانی افزایش می یابد. مدت زمان لازم برای رسیدن به این نقطه، دوره القاء (Induction period)خوانده می شود.