آشنايي با ايمني و حفاظت آزمايشگاه (تمهيدات آتش نشاني)

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در جهت ارتقاء دانش و تخصص کارشناسان آزمایشگاهی خود کارگاه های مختلف ضمن خدمت را به صورت دوره ای برگزار می نماید.

در همین راستا و با عنایت به اهمیت برگزاری دوره آموزشی ایمنی و آتش نشانی،کارگاه آموزشی با هدف آشنایی با سیستم های اعلام و اطفاء حریق وهمچنین سیستم های آتش نشانی و نحوه استفاده از کپسولهای آتش نشانی بصورت تئوری و عملی برای دومین بار در این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

در این کارگاه جناب آقای مهندس واحدی،رییس اداره آموزش سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ساری به عنوان مدرس،  به تشریح آتش و عوامل ایجاد کننده آن و همچنین طرز استفاده توانایی استفاده صحیح و ایمن از وسایل خاموش‌کننده در مراحل اولیه آتش سوزی و جلوگیری از بروز و پیشرفت آتش پرداختند.