بازدید اکادمی علوم چین از آزمایشگاه مرکزی

در راستای ” اولین کارگاه بین المللی با محوریت اکوسیستم دریای خزر و بازدید میدانی”هیاتی از آکادمی علوم چین  از آژمایشگاه مرکزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری بازدید نمودند. این هیات از مرکز تحقیقات اکولوژی و محیط‌زیست آسیا مرکزی (RCEECA)، موسسه اکولوژی و جغرافیای شین چیانگ (XIEG) مراجعه نمودند. در این بازدید که با هماهنگی دفتر روابط بین الملل دانشگاه صورت گرفته بود، با حضور دکتر قربانی معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه همراه بود.

ابتدا دکتر قربانی ضمن عرض خیر مقدم خدمت هیات بازدید کننده؛ به معرفی دکتر دستوریان رئیس آزمایشگاه مرکزی و سایر کارشناسان آزمایشگاه پرداختند.  در ادامه دکتر دستوریان توضیحاتی کلی در مورد آزمایشگاه و دستگاهها و تجهیزاتی که در آن موجود هست و کاربردهای آن دادند و سپس توضیحاتی کامل و کاربردی اضافه کردند.