خدمات قابل ارائه توسط آزمایشگاه مرکزی
| آزمایشگاه آب | تعیین سولفات محلول |
| تعیین TSS جامدات معلق | |
| تعیین TDS جامدات محلول | |
| تعیین کربنات و بی کربنات | |
| تعیین یون فسفات | |
| تعیین آمونیاک (روش فنات) | |
| تعیین COD اکسیژن خواهی شیمیایی | |
| تعیین BOD اکسیژن خواهی بیولوژیکی | |
| تعیین نیترات | |
| تعیین بروماید | |
| تعیین TOC کربن آلی کل | |
| تعیین کلراید (آرژانومتری) | |
| تعیین اسیدیته | |
| تعیین قلیائیت | |
| تعیین فلزات سنگین | |
| تعیین سختی کل | |
| تعیین سدیم، پتاسیم، کلسیم و لیتیم (روش نشر شعله) | |
| تعیین کدورت آب | |
| تعیین اکسیژن محلول آب (DO) |
| آزمایشگاه خاک | تعیین کلراید (آرژانومتری) |
| تعیین کربنات و بی کربنات در عصاره خاک | |
| تعیین فلزات سنگین | |
| تعیین TOC (روش والکلی بلک) | |
| تعیین سدیم، پتاسیم، کلسیم و لیتیم (روش نشر شعله) | |
| تعیین فسفر (روش اولسن) | |
| تهیه عصاره اشباع خاک | |
| تعیین اسیدیته |
| بافت گیاهی و جانوری | تعیین فلزات سنگین |
| تعیین کلراید در بافت گیاهی | |
| تعیین عدد پراکسید در روغن و چربی | |
| تعیین گوگرد کل در بافت گیاهی | |
| تعیین فلزات در شیر | |
| تعیین فسفر در خوراک دام | |
| تعیین آمونیاک در مایع شکمبه | |
| تعیین کربوهیدرات | |
| تعیین وارتراکتیویتی در بافت مواد غذایی | |
| فتوسنتز، تعرق، اختلاف فشار بخار برگ و غیره |
| ویژگی های شیمیایی عسل | تعیین ساکارز |
| فعالیت دیاستزی DN | |
| تعیین نسبت فروکتز به گلوکز | |
| تعیین هیدروکسیل متیل فورفورال HMF |
|
کروماتوگرافی مایع (HPLC) |
اندازه گیری PAHS |
| اندازه گیری باقیمانده سموم در نمونه های گیاهی، دام و خوراک | |
| اندازه گیری ویتامین ها | |
| اندازه گیری داروها | |
| اندازه گیری فلاونوئیدها در عصاره های گیاهی | |
| تعیین درصد خلوص سموم فرموله شده |
|
کروماتوگرافی گازی (GC) |
اندازه گیری BTEX |
| اندازه گیری باقیمانده سموم در نمونه های گیاهی، دام و خوراک | |
| پروفایل اسیدهای چرب | |
| اندازه گیری گاز متان | |
| تعیین درصد خلوص سموم فرموله شده | |
| اندازه گیری VFA (در پساب، صنایع غذایی، مایعات شکمبه) |
