راه اندازی دستگاه تولید آب دیونیزه با حجم بالا و کیفیت مناسب برای استفاده پژوهشگران و دانشجویان

با توجه به تنوع تجهیزات آب مقطرگیری در آزمایشگاه های دانشگاه و عملکرد متغیر آنها، آب مورد استفاده در مصارف آزمایشگاهی کیفیت های مختلف و گاها نامناسبی دارند. مضاف بر این، برخی از این تجهیزات مصرف انرژی الکتریکی بالایی داشته و از سطح ایمنی پایینی برخوردار هستند. لذا با پیگیری های صورت گرفته در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، دو تجهیز تولید آب دیونیزه با ظرفیت تولید هزار لیتر در روز و با هدایت الکتریکی حدود 15 میکرو زیمنس خریداری و در دو محل نصب و راه اندازی شد.

• طبقه همکف دانشکده مهندسی زراعی، مجاورت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه
  • طبقه دوم گروه مهندسی صنایع چوب دانشکده منابع طبیعی، آزمایشگاه فیزیک و مکانیک چوب

پایش کیفیت آب تولیدی به صورت هفتگی انجام شده و جهت حصول اطمینان کاربر، برچسب کیفیت روی آن نصب می‌گردد.

متقاضیان می توانند در ساعات اداری با مراجعه به آزمایشگاه مرکزی یا گروه صنایع چوب جهت تهیه آب دیونیزه به صورت رایگان اقدام فرمایند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم